Date: Saturday, May 6, 9:30am to 2pm

• Lunch Break: Noon to 1:00pm

Place: Home of William Lopez in Mount Helix

Agenda

9:30am	Mix and Mingle – Coffee and pastries
10:00am	 William Lopez, Welcome 5-10min a. Welcome b. Logistics c. Recap year and introduce Mark
10:10am	Mark West, (10 min)
	d. Appreciation for participatione. Goal for the Dayf. Introduce Facilitator
10:20	Denise Price (30 min)
	g. Review Agenda and set Ground Rulesh. Activity number #1: Teambuilding Exercisei. Two truths and a lie
10:50	10 min Break
11:00	 <u>SWOT Analysis (60 minutes) – Post It Exercise</u> What has North Park Business Association Done Well? Strengths? What could North Park Business Association Do Better? Weaknesses? What are opportunities for North Park Business Association?
	 What are challenges/threats to your association?
Noon	Lunch (60 minutes)
1:00	Activity #2: Team Building Activity – (10 minutes)
1:10	Review SWOT Analysis (10 minutes)
1:20	Brainstorming Ideas (30 minutes)
	 Align passions with opportunities
1:50	Closing and Where we go from here- Mark West